HYGEYA

Aromatični žepni inhalator

Pomoč in podpora v času prehladov in sezonskih viroz.

Vsebuje naravna eterična olja, ki odpirajo dihalne poti.

Ročno izdelano

6,00

Na zalogi
Kategorija:

SESTAVINE

  • Eterično olje Evkalipt Radiata ima močno protibakterijsko delovanje in odpira dihalne poti.
  • Eterično olje limone je zaradi številnih terapevtskih učinkov nepogrešljivo v aromatičnih pripravkih. Ima močno protibakterijsko in protivirusno delovanje, krepi imunski sistem in deluje kot analgetik.
  • Eterično olje čajevca je odlična podpora v času prehladov in virusov. Ima močno protibakterijsko, protivirusno in protiglivično delovanje.
  • Eterično olje rdečega bora ima blagodejen vpliv na dihala, odpira dihalne poti, ima mukolitično (pospešuje izločanje sluzi) in antibakterijsko delovanje.
  • Eterično olje timijana linalol nam bo zaradi dobrega protimikrobnega delovanja v pomoč pri okužbah in težavah z dihali.

Sestavine/INCI: Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil,Citrus Limon Peel Oil,Melaleuca Alternifolia Leaf Oil,Pinus Sylvestris Leaf Oil,Thymus Vulgaris Oil

UPORABA: Odstranimo pokrovček in globoko vdihnemo skozi nosnico 1-2x dnevno. Uporaba je lahko preventivna ali ob prvih znakih prehladov oz. viroz

VARNOST: Ne hranimo in ne uporabljamo v bližini otrok, previdna uporaba pri nosečnicah.
Ne inhaliramo predolgo in ne prevečkrat dnevno.
Pazljiva uporaba pri astmatikih.
V kolikor bi zaznali neprijetne in nezaželene učinke takoj prenehati uporabljati

30-dnevna garancija vračila denarja

Ker verjamemo v naše izdelke, vam ob nakupu pripada 30 dnevna garancija vračila denarja. Če z našimi izdelki niste popolnoma zadovoljni, stopite v stik z nami in vrnili vam bomo denar.

NAČIN UPORABE

Odstranimo pokrovček in globoko vdihnemo skozi nosnico 1-2x dnevno. Uporaba je lahko preventivna ali ob prvih znakih prehladov oz. viroz.

* Ker je izdelava ročna in se uporabljajo sestavine naravnega izvora, lahko pride do odstopanj v vonji, teksturi in barvi, kar pa ne vpliva na učinkovitost izdelkov.

sl_SISlovenian