MENOLI

Količina: 10ml

Aromatično olje Menoli je naravna pomoč ženskam, ki se v menopavzi spopadajo z nespečnostjo, nihanjem razpoloženja in vročinskimi oblivi.

Vsebuje skrbno izbrana naravna eterična olja, ki podpirajo hormonski sistem, pomirjajo, sproščajo in poživljajo.

Ročno izdelano

16,00

Na zalogi
Kategoriji: ,

SESTAVINE

  • Jojoba je po svoji sestavi tekoči vosek, ki se lepo razporedi in vpije in ne daje občutka mastnosti. Pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje naše kože.
  • Eterično olje muškatne kadulje je odlično žensko olje z močnim delovanjem na hormonski sistem. Istočasno krepi in sprošča misli ter čustva.
  • Eterično olje perlagonije uravnava hormone. Pomaga pri stresu, depresiji, glavobolu in tesnobi, saj pomirja in razveseljuje obenem.
  • Eterično olje limone prinaša vedrino. Dviguje koncentacijo, uporabimo jo, ko se moramo osredotočiti na najpomembnejše.
  • Antidepresiv, ki pomaga pri občutkih jeze, frustracijah in obupu je eterično olje ylang ylang. Znižuje krvni pritisk.
  • Zelena meta je za razliko od poprove mete bolj blaga, zato je bolj primerna za občutljive osebe,. Deluje pozitivno na razpoloženje in sprošča.

Sestavine/INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Salvia Sclarea Oil,Perlagonium Graveolens Flower Oil,Citrus Limon Peel Oil,Canaga Odorata Flower Oil,Mentha Viridis Leaf Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil,*Limonene*Linalol*Neral*Geranial*Citronellol*Geraniol*Eugenol*Farnesol
*naravne sestavine eteričnih ollj

UPORABA: Nanesemo na pulzne točke: sence, ob straneh vratu, zapestje, podlaht, notranja stran komolca in vtremo v dlani.

VARNOST: Hraniti izven dosega otrok, na temnem in hladnem prostoru. V primeru preobčutljivosti, takoj prenehati uporabljati.

30-dnevna garancija vračila denarja

Ker verjamemo v naše izdelke, vam ob nakupu pripada 30 dnevna garancija vračila denarja. Če z našimi izdelki niste popolnoma zadovoljni, stopite v stik z nami in vrnili vam bomo denar.

NAČIN UPORABE

Nanesemo na pulzne točke: sence, ob straneh vratu, zapestje, podlaht, notranja stran komolca in vtremo v dlani.

* Ker je izdelava ročna in se uporabljajo sestavine naravnega izvora, lahko pride do odstopanj v vonji, teksturi in barvi, kar pa ne vpliva na učinkovitost izdelkov.

sl_SISlovenian